/ VARDAG /

MASKERAD

I helgen ska jag på maskerad! Jag är en av de få personer i hela världen som tycker maskerad och temafest är skojigt! Den här festen har tema Disney och man måste klä ut sig till något som har med Disney att göra! Jag har valt en av mina läskigaste karaktärer då jag var liten, en super-ovegansk-skurk; Cruella De Vil!

Jag har fått tag på en superful men dock amazing peruk, och såklart en cigaretthållare. Jag har lite svarta fusk pälsplagg hemma som jag tänkte välja mellan för jag tror det blir för svårt att hitta en vit fuskpälskappa med så här kort varsel! Idag ska jag gå på jakt på de röda handskarna! Jag velade lite först men känner nu att jag faktiskt vill ha sådana med mig. Hoho, det kommer bli så kul! 
#1 / / Abra:

Waaa! Kul! Du måste visa hur du ser ut!! :)

Svar: Jaa! Jag tänkte nog vlogga den dagen också ^_^
Bunny

#2 / / madabouttea.se:

Asså FY FAN SÅ ROLIGT! Jag vill också på maskerad :3

Svar: Det var verkligen SÅ kul!!
Bunny

#3 / / Lorissa Lovebomb:

Men ååååh så himla roligt! Cruella är hemsk... men Ursula och Frollo var mina mest hatade karaktärer ;)

Svar: Urrrrh Ursula....
Bunny

#4 / / Miss%2525252520Naily:

Ni var så jäkla snygga på fb! Hoppas det dyker upp mer bilder!!!! Synd att vi inte bor grannar för då hade du kunnat välja och vraka bland alla mina fuskpälsar. Har ju en snöleopard i fuskpäls:)

Svar: Alltså man vill ju välja och vraka i din garderob jämt!
Bunny

#5 / / Miss%252525252520Naily:

Har en fråga oxå. Du har ju en True Blood flaska, var har du hittat den?

Svar: Jag har köpt de från Ebay faktiskt! Man får söka lite så dyker de upp då och då, jag har köpt mina i omgångar liksom ^^
Bunny