/ RESOR /

VÅRT HOTELL - LONDON

Jag har inte varit i London så himla ofta, och upplever att det är rätt svårt att hitta hotell som har ungefär samma standard som här hemma, eller Barcelona och Tyskland (för att ge några exempel på vart jag varit någonstans). Eller så letar jag bara på fel ställe? Samtidigt så är det något med just den här sortens hotell som känns så typiskt brittiskt, och jag älskar faktiskt det! Höga tak, snea golv och krokiga trappor och snurriga korridorer! Ska man vara i England ska man väl bo därefter också?  
Vi bodde på London Elizabeht Hyde Park, och jag tyckte det var prisvärt och rimligt med tanke på hur många nätter vi stannade och hur det låg i anslutning till stan. Ungefär fem minuters promenad från Paddington station och ungefär femton minuters promenad till Oxford Street. Kändes väldigt värt! 

Hotellet hade dessutom värmande element, ett helt badrum (det vill säga det regnade inte in som på förra stället jag bodde på i London) och kunde också erbjuda mig vegetarisk och glutenfri frukost! Tjoho! 
#1 / / Jenny Eriksson:

Vilket mysigt hotell.
Jag reser alltid själv så blir att jag tar vandrarhem (man har lärt sig lite vilka som är bra standard på) både för budgetens skull och för att träffa nya människor!

Hoppas ni hade det mysigt i London!

Svar: Ah, tog vandrarhem sist. Gick sådär haha. Det här hotellet levde ju dock inte upp till den vanliga standarden vid det här priset om man säger så. Men det var fint att bo där! ^^
Bunny

#2 / / Anna Munkhammar:

Såg jättemysigt ut. Bodde på ett liknande hotell i London. Viktigt att det är nära stan och billigt tycker jag, men kanske inte så kul om det regnar in som ditt förra hotell förstås!

Svar: Exakt, det är ju viktigast i London! Haha, nej det var inget hit!
Bunny