VÅRT HOTELL - LONDON

Jag har inte varit i London sÄ himla ofta, och upplever att det Àr rÀtt svÄrt att hitta hotell som har ungefÀr samma standard som hÀr hemma, eller Barcelona och Tyskland (för att ge nÄgra exempel pÄ vart jag varit nÄgonstans). Eller sÄ letar jag bara pÄ fel stÀlle? Samtidigt sÄ Àr det nÄgot med just den hÀr sortens hotell som kÀnns sÄ typiskt brittiskt, och jag Àlskar faktiskt det! Höga tak, snea golv och krokiga trappor och snurriga korridorer! Ska man vara i England ska man vÀl bo dÀrefter ocksÄ? 



 
Vi bodde pÄ London Elizabeht Hyde Park, och jag tyckte det var prisvÀrt och rimligt med tanke pÄ hur mÄnga nÀtter vi stannade och hur det lÄg i anslutning till stan. UngefÀr fem minuters promenad frÄn Paddington station och ungefÀr femton minuters promenad till Oxford Street. KÀndes vÀldigt vÀrt! 

Hotellet hade dessutom vÀrmande element, ett helt badrum (det vill sÀga det regnade inte in som pÄ förra stÀllet jag bodde pÄ i London) och kunde ocksÄ erbjuda mig vegetarisk och glutenfri frukost! Tjoho! 
#1 - - Jenny Eriksson:

Vilket mysigt hotell.
Jag reser alltid sjÀlv sÄ blir att jag tar vandrarhem (man har lÀrt sig lite vilka som Àr bra standard pÄ) bÄde för budgetens skull och för att trÀffa nya mÀnniskor!

Hoppas ni hade det mysigt i London!

Svar: Ah, tog vandrarhem sist. Gick sÄdÀr haha. Det hÀr hotellet levde ju dock inte upp till den vanliga standarden vid det hÀr priset om man sÀger sÄ. Men det var fint att bo dÀr! ^^
Bunny

#2 - - Anna Munkhammar:

SÄg jÀttemysigt ut. Bodde pÄ ett liknande hotell i London. Viktigt att det Àr nÀra stan och billigt tycker jag, men kanske inte sÄ kul om det regnar in som ditt förra hotell förstÄs!

Svar: Exakt, det Àr ju viktigast i London! Haha, nej det var inget hit!
Bunny