/ GREEN MONSTER (VEGAN) / VARDAG /

THIS WEEKEND iS FOR EATING

Den här helgen alltså! Så j*vla mysig! Hoppas ni också haft det superbra! Jag har sovit mycket (fortfarande drömt en hel del men nu springer jag mest ifrån och gömmer mig från Voldemort och Bellatrix(??) så jag tror det går åt rätt håll...) och vi har spenderat så mycket tid ihop med familjen! 

I fredags var vi ju som sagt hemma hos min goa lilla familj, och igårkväll mötte vi Mr Handsomes familj på middag i stan då de är här på besök över helgen. Mina föräldrar följde också med, det var så himla mysigt! Och idag har vi haft besök här hemma av Mr Handsomes familj. De har hjälpt oss tömma vårt källarförråd och så har vi klappat kanin.  
 
Idag bjöd jag familjen på en stor laddning av min riswok och citroncheesecake! Så gott! Allt tog slut, vi bokstavlingen slickade tallrikarna (åtminstonde en av oss, den allra yngsta på bara 15 månader, haha). Igår åt vi galet goda hamburgare på Tusen&2 här i Malmö, tillexempel fick jag i mig en vegansk jättegrej med guacamole! HEAVEN! I fredags bjöd mamsi på liknande riswok som min och en supergod hallon och citron swirl-kaka med nån form av mandelmassabotten? Alltså sockershocken var total men SÅ VÄRD. 

Nu fortsätter jag det här kalaset med popcorn. Imorgon avslutar vi med tacos och lite mer cheesecake på Mr Handsomes födelsedag!