/ HARRY POTTER /

STUDIO TOUR - OUTSIDE HOGWARTS

Jag längtar tillbaka så himla mycket! Trots att detta var mitt andra besök här. Så fantastiskt det är att trippa runt inne i den stora studion och ta in alla detaljer och låta den här magiska drömvärlden bli verklighet. Jag är så nördig när det kommer till Harry Potter, men det är min hela uppväxt. De tre är mina bästa vänner och livet jag drömde om så himla länge. Och fortfarande gör. En del av mig önskar så väldigt hårt, ända ner från tårna att det här faktiskt är på riktigt! 

I övrigt ett helt ok ställe att besöka som vegetarian! De erbjuder vegetariska alternativ till lunch och mellanmål både i restaurangen som man kan äta på innan eller efter sin tur, och på det lilla kaffet inne på turen. Åt en supergod sötpotatis wrap med ris, veggiesar och guacamole! 

Om man själv vill ta sig iväg och besöka inspelningplatsen och titta på alla fina, fantastiska och magiska ting så behöver man inte bläddra längre ner nu. Jag kommer lägga upp ett till inlägg så småningom också! Här kommer i alla fall en liten bildbomb! 

Den obligatoriska turen i Nattbussen!
Den obligatoriska turen i den Flygande Bilen!

Ett snabbt besök på Privet Drive no. 4

Den här gången hade även Hogwarts Expressen flyttat in! Det här loket är så vackert. 

Bjuder på tre bilder från Diagongränden för det är så himla pretty!

Och så fortsatte vi turen över Hogwartsbron....
#1 / / Grodan:

Vad härligt! Du ser verkligen lycklig ut :)

Svar: Harry Potter gör mig lycklig! ^_^
Bunny

#2 / / Mirano:

Åååh, vill också dit ju! :O

Svar: Åk! ^_^ Det är verkligen superenkelt att ta sig dit! :D
Bunny