/ VARDAG /

LIVET 💔

Oh my god. Hallå. Här är jag. Jag vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget. Jag har varit på semester utan tillgång till internet och tvingades därför till en ofrivillig bloggpaus. Himla trist. 

Jag har varit med om så sjukt mycket saker på bara fem dagar. Det har varit stressigt och nervöst, det har varit lugnt och skönt och det har varit glädje och lycka, men det har också varit panik och rädsla. Det är bara början på april men det har redan hänt så mycket för mig detta året. Tillexempel fick jag reda på att jag hade cancer, och var tvungen att ganska så akut behöva opereras igen. Jag har redan gjort två utlandsresor (jag som liksom aldrig ens reser!), varit på två fantastiska spelningar, fått chansen att träffa mina hjältar och suttit fast mitt i paniken under en "terrorattack" (läget är ju fortfarande oklart). 

I torsdags var jag lyckligast i världen. Igår var jag livrädd. I torsdags stod jag i famnen på mitt favoritband. Igår sprang jag för mitt liv. Planen var att jag skulle sitta på tåget hem från Stockholm klockan tjugo över tre och skriva ett blogginlägg till er. väl ombord på tåget. Istället sprang jag hysteriskt för mitt liv i den kaotiska folkmassan på centralstationen, utan att veta vad som pågick, utan att veta var eller vem jag skulle gömma mig för.
 
Jag har aldrig känt sådan rädsla som jag kände då. Jag sprang och jag grät och jag skrek och jag lovar att mitt hjärta slutade slå, så rädd jag var.  Stora folksamlingar är något jag redan tycker är extremt obehagligt och att befinna sig i en sådan när alla plötsligt börjar skrika och springa är min största mardröm, som nu blev verklighet. 
 
Detta var ju såklart inte alls det jag ville skriva om då jag väl dök upp här igen. Jag ville berätta om min fantastiska semester i London och mitt underbara dygn i Stockholm. Det kommer jag förstås att göra, men jag är bara så matt, så ledsen och så arg. Att det ens kan hända. Var det än är i världen, det är så sjukt. Fast det sker så "ofta" nu för tiden så känns det så himla overkligt fortfarande. 

Jag hoppas ni alla och era nära är okej, och att ni tar hand om varandra <3
#1 / / Abra:

❤️

#2 / / Saga:

<3

#3 / / Maria :

❤❤❤

#4 / / Mirano:

❤️❤️❤️

Svar: <3
Bunny