/ GREEN MONSTER (VEGAN) / NEW IN/SHOPPING / RESOR /

LET'S GO SHOPPING IN LONDON

Vår resa till London var ganska mycket schemalagd för olika aktiviteter, men på tisdagen hade vi en lugn och rolig shoppingdag! Vi började med att gå vilse då vi skulle försöka ta reda på vart vi skulle hämta ut biljetterna till Harry Potter teatern, men det visade sig att det kunde vi göra först samma dag som teatern ägde rum, i ett box office som tillhörde teatern. Hur som helst hade det lett till att vi fick i oss god pizza till lunch och titta lite på China Town! 

Vi passade på att kika i butiker som vi inte har lättilgängliga här hemma. Mr Handsome shoppade lite kläder i en tuff butik som hette The Sting och provade sjukt snygga skor hos Dr Martens. Jag spenderade nog en timme på Tophsop på Oxford Street. Vi kikade såklart i leksaksbutiken Hamley's, och jag kunde inte hålla mig ifrån Adidasbutiken heller! Mr Handsome hittade en superfin "midsommarklänning" som jag köpte!

Vi promenerade sedan hem till hotellet igen eftersom vi hade slut på pengar på våra Oystercard, och tog sedan tunnelbanan ner till Picadilly igen lite senare på kvällen för att äta ännu en middag på Tibits. Det kändes bekvämast för mig, och lyxigt att kunna äta så mycket god vegetarisk mat. Mycket av rätterna var detsamma men det fanns också en hel del nytt, tillexempel spenatfalafel och någon form av griljerad rotselleri som var delicious!