/ FiTNESS iNSPiRATiON / VARDAG /

JUST DO IT

Guu' den här dagen gick så himla fort! Hade en tid att passa nu i eftermiddag som jag nästan missade och fick springa som en galning till bussen, där jag sedan toksomande och vaknade upp helt vilsen (whats up with that liksom). Vi skulle ut och kika på ett till hus. Den upplevelsen var sådär får jag säga, men nu vet vi i alla fall vad vi inte vill ha, haha!


Det efter fick jag verkligen släpa mig till gymmet. Jag är så himla pepp på att gymma igen, jag har längtat så mycket de senaste tre veckorna i mitt ofrivilliga träningsuppehåll och speciellt nu när det äntligen gått så lång tid efter operationen och jag kan träna abs igen, men som ni förstår hade jag verkligen ingen energi idag. Men ingenting händer om man inte tar tag i det, så jag tvingade iväg mig (efter många om och men!). Man har såna dagar ibland och det är helt okej! 

Gick loss med ett axel och ryggpass, och avslutade med lite mage. Det gick så himla dåligt haha. Det finns ingenting kvar därinne! Måste verkligen sätta ihop ett bra magpass som tränar upp alla de olika musklerna i magen, eftersom de har gått in på nio olika ställen, det är ju inte en enda muskel där inne som kan sammarbeta just nu haha. 

Nu ska jag trycka i mig fyra avokado toasts, dricka BCAA, klappa kaninen och sedan sova sova sova sova gud vad jag längtar! Oh, jag måste komma ihåg att visa er våra nya och helt brutala säng haha. Den här helt galen, jag måste klättra för att komma upp i den. Tjingeling!