/ RESOR /

HOTELLRUM - STOCKOLM

Okej så jag har upptäckt att det är roligt att dokumentera mina hotellrum, haha. Det är alltid så himla fint! Förut har jag inte tänkt så mycket på det men börjar nu tycka att det är en speciell och mysig känsla med hotellrum och få vara någon annanstans ett tag! Lite sådär lyxigt liksom.

Under mitt lilla dygn i Stockholm för två veckor sedan så bodde jag på Skanstulls Vandrarhem. Eller okej, jag stressade mest in, sminkade mig fort som tusan och sprang sedan iväg till Tokio Hotel konserten, och sen sov jag som en stock därefter, men i alla fall! Rekommenderar det verkligen!

 Det ligger fem tunnelbanestationer från T-centralen och var inte alls speciellt dyrt med tanke på hur fräscht och fint det var! De kunde inte erbjuda mig någon vegetarisk eller glutenfri frukost, men det var något de jobbade på att fixa. Det spelade inte så stor roll, det finns ett stort kök där man kan förvara och tillaga sina egna grejer! 

Det var så himla fint. Alla rummen ska tydligen se olika ut. Ska medge att det var rätt så svårt att fixa mitt svarta hår i spegeln framför den svarta väggen i badrummet, men det gjorde inte mig så mycket i alla fall haha. Älskade alla detaljerna på de fina djuren i rummet dessutom. Kan varmt rekommendera stället ^^ 
#1 / / Jennie:

Det ser fint och mysigt ut.