/ HARRY POTTER /

HARRY POTTER THEATRE - THE CURSED CHILD

 Okej nu blev det två Harry Potter inlägg rätt så nära varandra men jag vill så gärna berätta om teatern The Cursed Child för er! (no spoilers) Ett och ett halv års väntan har varit olidlig, från det att jag köade i tre timmar och sedan lyckades köpa biljetterna. Där emellan har jag ju hunnit läsa manuset för teatern och var som bekant inte speciellt nöjd över storyn. Men jag hade ändå höga förhoppningar på teatern, ett manus är så svårt att ta till sig när man inte ser mijlöer, aniktsutryck och känslor eller händelser när man läser, man läser ju trots allt bara repliker.  Och vem vill inte se magi på en teaterscen?

Och föreställningen var förstås fantastisk! The Palace Theater är en liten vacker teater med gångavstånd från Picadilly Circus, och verkligen den mest perfekta teatern för denna föreställningen. Helt otroligt amazing och så magisk! Det var så bra! Storyn? Fortfarande not so much, jag tycker det är är för mycket fanpleasing för att vara ärlig. Min första tanke då jag läst manuset var att det var en fan fiction, jag var helt ärligt sjukt besviken på storyn. Men det gjorde som tur var inte föreställningen sämre för det. Den ackompanjerades till instrumental musik av Imogen Heap, och jag vill bjuda på en av låtarna därifrån.

Men innan dess vill jag också tipsa om att nya biljetter till teatern kommer släppas den 25 April! Skriv in det i era kalendrar kompisar, oavsett om ni behöver vänta 6 månader eller 18, det var så värt det!