NEVER WANT TO PUT MY FEET BACK DOWN ON THE GROUND!

"En sÄngare som spatserar som en flamencodansare pÄ glödande kol lÀngs scenen och en hel arsenal av lika effektiva som förutsÀgbara hits: "Precious", "A Question of Time", "Enjoy the Silence", "Personal Jesus". PÄ "Policy of Truth" fÄr Gahan sÄdan feeling att han anvÀnder mikrofonstativet som strippstÄng. "Just Can't Enough" dekoreras med nÄgra snygga slagverksutflykter innan hela arenan tillfÀlligt förvandlas till en sjunkande finlandsfÀrja av tjoande sjuttiotalister."
 
Det hĂ€r skriver Sydsvenskan om Depcehes konsert igĂ„r. ÅÅH DET VAR SÅ BRA. Jag har inte smĂ€lt det Ă€n! Massa fler recensioner ger dem toppbetyg och sĂ€ger att det var lĂ€nge sedan bandet var sĂ„ on fire och gjorde sĂ„ bra ifrĂ„n sig! KĂ€nns sĂ„ kul att man fick ta del av en sĂ„dan lyckad spelning! Nedanför kommer lite bilder frĂ„n Rockfoto!
 

LÀnge sedan jag dansade sÄ, slÀppte loss som en tok! Det var sÄ himla hÀrligt och sÄ himla bra! Jag hade inte sÄ höga förvÀntningar, det Àr sÄ svÄrt att ha det pÄ ett band man aldrig sett live! Men gud. Det lÀt som pÄ skiva! NÀstan bÀttre! Ja, som vi dansade!
En kommentar publicerat i
Taggar: depeche mode, depeche mode bunnydrugz
#1 - - Gosia M:

SĂ„ avis!